Vakantiewoningen kopen Frankrijk

Kasteel kopen Frankrijk? Dan zit je hier goed! Wij verkopen een kasteel met afzonderlijke huizen dat dienst kan doen als hotel, B&B of waar je gezellig kan in wonen. Het volledige domein met leuke en comfortabele huizen is gelegen te Freyssanges, Peyrelevade in de Corrèze.

Comfortable kasteel kopen Frankrijk

Kasteel kopen FrankrijkIn 2009 werd het gebouw volledig gerenoveerd met respect voor de unieke architectuur en bouwmethode van de regio en met extra aandacht voor veiligheid, comfort, zorg voor milieu en kindvriendelijkheid. De smaakvolle inrichting bevat o.a. massieve teakmeubelen, kwalitatieve sanitaire elementen, ecologische materialen en harmonieuze kleurcombinatie van het geheel.

De gites zijn gelegen in Domaine de Freyssanges’, in het meest zuivere natuurgebied van Frankrijk op 800m hoogte in de Corrèze. Het domein biedt U de unieke gelegenheid om in volstrekte stilte tot rust te komen, maar ook om gezellig samen te zijn. Het is een waar inspiratieoord.

Hier bij Kasteel kopen Frankrijk  koopt u rechtstreeks van een particulier. U kan het kasteel kopen en gebruiken als verhuur van vakantiehuizen , je kan van het domein een bed & breakfast (B&B) of chambre d’hote maken of er zelf in wonen.

 

Over het Domein

Het kasteel bevindt zich op een domein van 4,5 HA, waarvan 2 HA weide en tuin recentelijk omheind werd.  De gebouwen werden integraal gerenoveerd door een gereputeerd Belgische architectenbureau. De inrichting is luxueus en eigentijds en werd uitgevoerd met hout en natuursteen.  Het hoofdgebouw heeft een lengte van 50 m en bevat o.a. 3 vakantieverblijven met afzonderlijke keuken, badkamer en slaapkamer; daarnaast een duplex woning met 3 slaapkamers, een studio en de hoofdwoning aan de toren met ruime leefruimte met mezzanine en luxe keuken met eiland, nieuwe haard en overdekt terras, twee badkamers en diverse slaapkamers.

Tevens afzondelijke garages, studio en vergaderzaal/ biljardruimte.  Afzonderlijk gebouwd poolhouse met buitenzwembad voorzien van rolluik met zonnecapterende lamellen en verwarming d.m.v. warmtepomp.  Ruime private parking voor 10 auto’s en garages voor 2 wagens.  Een sterrenhuis of dome met opendraaiende koepel voor de opstelling van een sterrenkijker.  Het domein beschikt over een afzonderlijke toegangspoort aan het einde van een doodlopende toegangsweg.  Er is geen hinder van verkeer of andere gebouwen in de omgeving; enkel natuur.

Ook ideaal als hotel; B&B of groepen.

Je hebt onmiddellijk contact met de verkoper zonder tussenkomst van een immobiliënkantoor !

Kasteel kopen Frankrijk Interieurfoto’s op aanvraag. info@gruwez.org

Bekijk hier de plannen van de gebouwen: Niveau 0 Niveau 1 Niveau 2