Vakantiewoningen kopen Frankrijk

Rondreizen door Europa

Comment are off

Waarom zouden we zo ver weg gaan als er in Europa ook veel moois te zien is? Een rondreis Europa biedt volop mogelijkheden. Van Parijs naar Barcelona, Milan en dan Wenen, Frankfurt en Hamburg. Er zijn zoveel mogelijkheden om een geweldige tijd te hebben in Europa. We kunnen het je van harte aanbevelen om een rondreis te maken door Europa. Er is veel te zien, de standaard is hoog en de accommodaties zijn allemaal goed. Zorg voor goed vervoer en een goed gezelschap en er is niets meer wat je nog mis kan gaan op je volgende trip door Europa. Genieten! Laten we wat tips delen en met een paar onverwachte landen starten.

 

Rondreis Albanië

HEt is een fascinerende land. Er is veel natuurschoon en de bergstadjes hebben een unieke sfeer. HEt is mooi om de resten van oudere beschavingen te vinden. Het is een zeer culturele bestemming. Het is wat minder toeristisch, wat ook wel prettig is. Het is mogelijk om ook naar Macedonië te gaan. Het is een land vol met schoonheid en onaangetaste natuurgebieden. Geweldig.

 

Rondreis Andorra

Het is een klein vorstendom in de Pyreneeën bij Frankrijk en Spanje. Het is een land nog geen 500 vierkante kilometer en telt 80.000 inwoners. Het is een land met mooie bergen en geweldige uitzichten.

 

Rondreis Armenië

Een land van bergen, kolkende rivieren en hoogvlaktes. Het is een land waar veel cultuur te zien is. Het is geweldig om de kastelen, kerken en kloosters te bezoeken. Het land is de bakermat van het christendom.

 

Rondreis Azoren

De Azoren zijn erg mooi. Het is een Portugese eilandengroep welke uit vulkanische activiteiten zijn ontstaan. Het is geweldig om naar dit heerlijke subtropische deel van de wereld te gaan.

 

Rondreis Baltische Staten

Steeds meer mensen bezoeken de Baltische Staten. Ze starten in St. Petersburg in Rusland. Het culturele erfgoed is rijk aanwezig. Het land heeft ook een sterk eigen karakter. Het is geweldig om te genieten van de mogelijkheden van een mooie vakantie.

 

Rondreis Bulgarije

Het is een land vol met geweldige natuur en het heeft veel cultuur. Bezoek de kloosters, de Zwarte Zee en geniet van het unieke eten. Het is mooi om de bergketens in het ZuidOosten van het land te bezoeken.

 

Rondreis Finland

Scandinavië mogen we niet vergeten. Finland is uitgestrekt, heeft vele meren en biedt vele mogelijkheden om volop te genieten. Het is een ruig en uitgestrekt gebied waar veel te zien is en waar je volop kunt genieten.

 

Rondreis Griekenland

Er is meer te doen in Griekenland dan om er te zonnen. Het is goed om Athene te bezoeken en alle historische overblijfselen van de Griekse Oudheden. Lees de mythen en verhalen en laat je meevoeren op een culturele reis. Natuurlijk kun je ook een keer lekker de zee induiken.

 

Nederland, Duitsland en België

Graag sluiten we af met de landen welke ons omringen. Nederland, België en Duitsland zijn geweldige bestemmingen om op vakantie te gaan. Het is heerlijk om te zien wat je er allemaal kunt doen. Je kunt zelfs besluiten om er een rondreis op de fiets te maken. Het zijn ook perfecte landen voor een familie rondreis. Misschien ga je er wel liever met de caravan of camper op uit? Dan is het goed om naar de regio’s in de buurt te gaan. Waarom uren rijden als het in de buurt ook al zeer prachtig en mooi is. We weten zeker, dat het genieten is van de mogelijkheden van deze geweldige landen. Je zou zelfs rondom het drielandenpunt een rondreis kunnen plannen door alledrie de landen.
Dit reclame-artikel is geplaatst door (Sanneb Bosma), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Sanneb Bosma), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
About the Author