Vakantiewoningen kopen Frankrijk

Basisinterieur voor een nieuwe vakantiewoning

Als je in het bezit bent van een spilsplinter nieuwe vakantiewoning, dan wordt deze vaak op een bepaalde manier opgeleverd. Je doet er goed aan om het in te richten naar je eigen wensen en naar je eigen smaak. Denk hierbij aan de juiste jaloezieën, lamellen of gordijnen, maar ook aan de juiste vloer of muurverf! In deze blog geven we je een aantal tips over waar je rekening mee dient te houden als je je nieuwe vakantiewoning gaat (laten) inrichten.

Vloeren

Een van de eerste dingen waarin je een keuze zult moeten maken, is het type vloer wat je wil hebben in je vakantiewoning. Je kunt kiezen voor verschillende mogelijkheden waaronder laminaatvloeren, houten vloeren, PVC en meer. Mogelijk wil je ook vloerverwarming hebben in je vakantiewoning voor als je besluit om in de winter ook te genieten van je stulpje. In dat geval is een gietvloer misschien wel een goed idee voor je. Een gietvloer kan namelijk uitstekend samen met vloerverwarming. Daarnaast zijn er ook andere voordelen aan een gietvloer, bijvoorbeeld dat deze in elke kleur kan worden opgeleverd.

Behang of muurverf?

Een van de andere dingen waar je het allereerst mee te maken zult krijgt, is met het maken van een keuze voor de muren. Ga je deze zelf schilderen, of laat je dit voor je doen? Of wil je toch misschien liever behang? Als je hiertussen een keuze hebt gemaakt, moet je ook weer binnen elke categorie een keuze maken. Er zijn namelijk tientallen, dan wel honderden, verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen voor behang of muurverf. Laat je dus goed inlichten voordat je een keuze hierin maakt!

Interieur

Als je de basis hebt gekozen, wil je natuurlijk ook graag dat je een interieur hebt dat voor wat betreft stijl en kleur het meeste overeenkomt met de uitstraling die je met je nieuwe vloer en nieuwe muren teweeg hebt willen brengen. Hierin staan ook weer honderden mogelijkheden op je te wachten.

About the Author